fbpx

PT

PERSONLIG TRÄNING GER SNABB KUNSKAPSÖKNING OCH SYNBAR TRÄNINGSUTVECKLING PÅ VÄLDIGT KORT TID

Förutom gruppträning och kurser erbjuder Självförsvarsskolan enskild träning enligt PT-modell.
En möjlighet att individuellt eller i par få coachning utav en personlig tränare.

Att lära sig självförsvar med hjälp av en PT blir allt mer efterfrågat. Den vanligaste anledningen är att kunden önskar en snabb och märkbar utveckling. Att på kortast möjliga tid stärka sina förutsättningar att kunna hantera hotfulla eller våldsamma situationer.

Innehållsmässigt träffas en överenskommelse mellan kunden och instruktören. Vid första besöket får du besvara ett antal grundläggande frågor, i syfte att skapa ett personligt underlag för just dina behov. Baserat på önskemål, förutsättningar och målsättning kommer instruktören därefter att skapa ett lämpligt träningsupplägg. Även önskad tidsram och frekvens är av betydelse.

Bild för Självförsvarsskolan lär ut Krav Maga och erbjuder personlig träning

syften med pT

– ökad trygghet på fritiden
– ökad trygghet på jobbet
– försvar av tredje person
– försvar mot kniv eller tillhygge
– bearbetning av våldsbrott/övergrepp
– förberedelse inför specifik utbildning
– förberedelse inför specifik tjänstgöring

Tider för personlig träning finns alla dagar i veckan. Från tidig morgon till sen kväll. Merparten av alla PT-lektioner genomförs i våra ändamålsenliga lokaler på Kungsholmen, men vi kan självklart åka ut till dig som kund om så begärs.

Vänligen kontakta oss för aktuell prissättning. Vid bokning av något av våra paket (10 lektioner) ingår även gruppträning kostnadsfritt (värde 2500 kr) under en termin. Vi erbjuder även ett DUO-alternativ med träning parvis.

Inga förkunskaper krävs. Ingen utrustning behövs. Allt tillhandahålls på plats av instruktören. Och som kund är du naturligtvis försäkrad.

Instruktörerna är utbildade i kampformer som Krav Maga och Defendo. Samtliga är licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Merparten civil yrkesanknytning till ämnet. Bland instruktörerna återfinns poliser, ordningsvakter, personskyddsväktare samt utbildad personal från Brottsofferjouren.

Kontakta oss för bokning eller mer information