Gruppträning

TRÄNA SJÄLVFÖRSVAR I GRUPP. REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.

Gruppträning på Självförsvarsskolan som lär ut Krav Maga

VÅRTERMINEN 2020

Att träna i grupp är ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar. Med två intensiva träningspass per vecka går det snabbt att både se och känna en märkbar utveckling. Som elev på Självförsvarsskolan kan du välja mellan att träna terminsvis eller köpa ett klippkort. Vi har även ett billigare medlemsskap som endast medger ett träningstillfälle per vecka. På förekommen anledning betonas samtidigt att du inte behöver ha med dig sällskap för att börja träna. 

Formell terminsstart sker 14 januari, men i mån av plats erbjuds löpande intag under hela våren. Att provträna i samband med terminsstarten är helt kostnadsfritt. Vid provträning under pågående termin utgår en avgift på 100 kr/träningspass. Observera att provträning endast erbjuds i mån av plats och därav alltid måste föranmälas och bekräftas av skolan.

Terminen fortlöper till slutet av maj och alla grupper erbjuds två träningspass per vecka. Något uttalat närvarokrav finns inte på nivå 1 (nybörjare), men det är naturligtvis rekommenderat att närvara i så hög grad som möjligt. Instruktörerna är duktiga, men det krävs frekvens för att uppnå hållbara resultat. Elev som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen kommer uppleva en snabb och märkbar utveckling.

Vid träning på nivå 2 eller 3 ställs högre krav på närvaro och mentalt fokus.

Vid första träningstillfället bör du vara på plats i god tid för att hinna byta om, ta del av ordningsregler och fylla i medlemsavtal. Ett träningspass pågår i 60 min. Medtag valfria träningskläder, skor för inomhusbruk, samt en vattenflaska.

PRISER VT-2020

Terminsavgiften är 2500 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är avgiften reducerad till 2200 kr. Rätten till prisreducering måste dock styrkas genom uppvisande av Mecenatkort eller motsvarande. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan ditt besök för mer information om våra betalningsalternativ.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

– två träningspass per vecka
– träningströja (dam- eller herrmodell)
– olycksfallsförsäkring

[På förekommen anledning förtydligas att träningen (Krav Maga) är godkänd som Friskvård.]

BETALNING

Inför vårterminen är antalet platser begränsat. En plats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats. Merparten förskottsbetalar, men i mån av plats går det utmärkt att betala vid första träningstillfället.

Förskottsbetalning kan ske via:
– Swish 123 543 04 91
Ange elevens namn + VT2020.

För den som önskar avvakta med betalning, men ändå vill säkra en plats, går det bra att besöka Självförsvarsskolans lokaler på överenskommen tid och signera ett träningsavtal. Eftersom avtalet är bindande kan du redan på plats kvittera ut din träningströja och samtidigt få uppskov med betalningen till 31 januari 2020.

ANMÄLAN

Oavsett om du bestämt dig för att säkra en plats eller endast vill provträna måste du först registrera dig online och fylla i dina uppgifter. Det gör du enklast genom att klicka här.

Vi granskar alla anmälningar manuellt. Om någonting skulle kännas oklart från vår sida, alternativt om möjligheten till provträning stängts, så kommer vi att kontakta dig snarligen. I annat fall är du varmt välkommen vid nästkommande träningstillfälle enligt schema.

REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.