Gruppträning

TRÄNA SJÄLVFÖRSVAR I GRUPP. REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.

Gruppträning på Självförsvarsskolan som lär ut Krav Maga

VÅRTERMINEN 2019

Ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar är att träna regelebundet i grupp med andra. Som elev kan du välja mellan att träna en eller två gånger i veckan, du kan även välja om du vill teckna avtal för en hel termin eller köpa ett klippkort. På förekommen anledning betonas även att du inte behöver ha med dig sällskap för att börja träna.

På Självförsvarsskolan erbjuder vi löpande intag under hela våren och att provträna ett pass är helt kostnadsfritt. Observera dock att provträning erbjuds i mån av plats och därav alltid måste föranmälas.  

Terminen fortlöper till slutet av maj och alla träningsgrupper erbjuds två träningspass per vecka. Något uttalat närvarokrav finns inte, men det är naturligtvis rekommenderat att närvara i så hög grad som möjligt. Instruktörerna är duktiga, men det krävs frekvens för att nå hållbara resultat. Elev som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen kommer uppleva en snabb och märkbar utveckling.

Vid träning i fortsättnings- eller avanceradgrupp ställs höga krav på närvaro och fokus.

Lördagar 10-12 står lokalerna öppna och all träningsutrustning finns tillgänglig. En möjlighet för dig som elev att utöva mängdträning eller fokusera lite extra på det som känns svårast.

Vid första träningstillfället bör du vara på plats i god tid för att hinna byta om, ta del av ordningsregler och fylla i ett  medlemsavtal. Det kan även kännas bra att bekanta sig med lokaler och instruktörer innan träningens början. Ett träningspass pågår i 75 min. Medtag valfria träningskläder, skor för inomhusbruk, samt en vattenflaska.

PRISER VT-2019

Terminsavgiften är 2500 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är avgiften reducerad till 2200 kr. Detta måste dock styrkas genom uppvisande av Mecenatkort eller annan dokumentation. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan ditt besök för mer information om våra betalningsalternativ.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

– två träningspass per vecka
– tid för egen träning lördagar 10-12
– träningströja (dam- och herrmodell)
– försäkring

[På förekommen anledning förtydligas att träningen (Krav Maga) är godkänd som Friskvård.]

BETALNING

Antalet platser är begränsat. En plats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats. Merparten förskottsbetalar, men i mån av plats går det utmärkt att betala vid första träningstillfället.

Förskottsbetalning kan ske via:
– Swish 123 543 04 91
– Bankgiro 563-6105
Ange elevens namn + VT2019.

För den som önskar avvakta med betalning, men ändå vill säkra en plats, går det bra att besöka Självförsvarsskolans lokaler på överenskommen tid och signera ett träningsavtal. Eftersom avtalet är bindande kan du redan på plats kvittera ut din träningströja och samtidigt få uppskov med betalningen till 30 januari 2019.

ANMÄLAN

Oavsett om du bestämt dig för att säkra en plats eller endast vill provträna måste du först registrera dig online och fylla i dina uppgifter. Det gör du enklast genom att klicka här.

Vi granskar alla anmälningar manuellt. Om någonting skulle kännas oklart från vår sida, alternativt om möjligheten till provträning stängts, så kommer vi att kontakta dig snarligen. I annat fall är du varmt välkommen vid nästkommande träningstillfälle enligt schema.

REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.