Gruppträning

TRÄNA SJÄLVFÖRSVAR I GRUPP. REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.

Gruppträning på Självförsvarsskolan som lär ut Krav Maga

HÖSTTERMINEN 2019

Att träna i grupp är ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar. Med två intensiva träningspass per vecka går det snabbt att se en märkbar utveckling. Som elev kan du välja mellan att träna terminsvis eller köpa ett klippkort. Vi har även ett billigare medlemsskap som endast medger ett träningstillfälle per vecka. På förekommen anledning betonas även att du inte behöver ha sällskap för att börja träna.

Formell terminsstart sker under slutet av augusti, men i mån av plats erbjuds löpande intag under hela hösten. Att provträna i samband med terminsstart är helt kostnadsfritt. Vid provträning under pågående termin utgår en avgift på 100 kr/träningspass. Observera att provträning endast erbjuds i mån av plats och därav alltid måste föranmälas/bekräftas.

Terminen fortlöper till början av december och alla träningsgrupper erbjuds två träningspass per vecka. Något uttalat närvarokrav finns inte på nivå 1 (nybörjare), men det är naturligtvis rekommenderat att närvara i så hög grad som möjligt. Instruktörerna är duktiga, men det krävs frekvens för att uppnå hållbara resultat. Elev som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen kommer uppleva en snabb och märkbar utveckling.

Vid träning på nivå 2 eller 3 ställs högre krav på närvaro och mentalt fokus.

Vid första träningstillfället bör du vara på plats i god tid för att hinna byta om, ta del av ordningsregler och fylla i medlemsavtal. Ett träningspass pågår i 60 min. Medtag valfria träningskläder, skor för inomhusbruk, samt vattenflaska.

PRISER HT-2019

Terminsavgiften är 2500 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är avgiften reducerad till 2200 kr. Detta måste dock styrkas genom uppvisande av Mecenatkort eller annan dokumentation. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan ditt besök för mer information om våra betalningsalternativ.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

– två träningspass per vecka
– träningströja (dam- och herrmodell)
– försäkring

[På förekommen anledning förtydligas att träningen (Krav Maga) är godkänd som Friskvård.]

BETALNING

Inför höstterminen är antalet platser är begränsat. En plats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats. Merparten förskottsbetalar, men i mån av plats går det utmärkt att betala vid första träningstillfället.

Förskottsbetalning kan ske via:
– Swish 123 543 04 91
Ange elevens namn + HT2019.

För den som önskar avvakta med betalning, men ändå vill säkra en plats, går det bra att besöka Självförsvarsskolans lokaler på överenskommen tid och signera ett träningsavtal. Eftersom avtalet är bindande kan du redan på plats kvittera ut din träningströja och samtidigt få uppskov med betalningen till 31 augusti 2019.

ANMÄLAN

Oavsett om du bestämt dig för att säkra en plats eller endast vill provträna måste du först registrera dig online och fylla i dina uppgifter. Det gör du enklast genom att klicka här.

Vi granskar alla anmälningar manuellt. Om någonting skulle kännas oklart från vår sida, alternativt om möjligheten till provträning stängts, så kommer vi att kontakta dig snarligen. I annat fall är du varmt välkommen vid nästkommande träningstillfälle enligt schema.

REALISTISKT. EFFEKTIVT. LÄTTLÄRT.