För barn och ungdomar

Kunskap - träning - trygghet

Krav Maga för barn och ungdomar - Självförsvarsskolan

SJÄLVFÖRSVAR FÖR BARN (8-11 ÅR)

Barngruppen tränar en gång per vecka, på måndagar mellan 17:30-18:30. Träningen äger rum i Självförsvarsskolans lokaler på Hantverkargatan 22 på Kungsholmen. Som förälder väljer du helt själv om du vill lämna av ditt barn och sedan hämta vid träningens slut, eller stanna kvar i vårt uppehållsrum medan barnen tränar. I uppehållsrummet finns kaffe, tv och tillgång till Wifi.

PRIS

Terminsavgiften för barngruppen är 1600 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Kontakta oss eller tala med personalen på plats för mer information om våra betalningsalternativ. I terminsavgiften ingår försäkring och en fin träningströja.

SJÄLVFÖRSVAR FÖR UNGDOMAR (12-14 ÅR)

Ungdomsgruppen tränar två gånger per vecka, på tisdagar och torsdagar mellan 17:30-18:30. Du som förälder är alltid välkommen att vänta i vårt uppehållsrum medan din ungdom tränar. I uppehållsrummet finns kaffe, tv och tillgång till wifi.

Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger på Kungsholmen i centrala huvudstaden och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner.

På Självförsvarsskolan erbjuds ett stort och varierat träningsutbud. Verksamheten är fullständigt prestigelös och öppen för alla. Oavsett kön, ålder eller träningserfarenhet. Däremot ställs krav på uppförande och allmän skötsamhet. Laglydnad och drogfrihet är en orubblig förutsättning för träning i skolans regi.

PRIS

Terminsavgiften för ungdomsgruppen är 2000 kr. Möjlighet till delbetalning finns.
Tala med personalen på plats för mer information om våra betalningsalternativ.
(Terminsavgift är en sammanslagning av medlemsavgift och träningsavgift.)

Välkommen att kontakta oss om eventuella frågor.