UTBUD

Vårt utbud

VI UTBILDAR MYNDIGHETER, FÖRETAG OCH 100-TALS PRIVATPERSONER VARJE ÅR

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Hit vänder sig myndigheter, företag och privatpersoner från hela landet i syfte att stärka sina förutsättningar att kunna hantera hotfulla eller våldsamma situationer.

Vi erbjuder kvalitativ utbildning och realistisk träning inom självförsvar, konflikthantering, laga befogenhet och tredjepartsskydd. Här kan du även träna kampformen Krav Maga eller lära dig självförsvar helt i egen takt med hjälp av en personlig tränare.

Självförsvarsskolan ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm, men arrangerar kurser och event över precis hela landet.

Gruppträning

Träna självförsvar i grupp och utvecklas tillsammans med andra. För både kvinnor och män. Betala terminsvis eller köp ett klippkort. Löpande intag av nybörjare.

Personlig träning (PT)

Lär dig självförsvar med hjälp av en personlig instruktör. Individuell träning enligt PT-modell. Innehållet anpassas helt efter dina önskemål, behov och förutsättningar.

För kvinnor

Vår självförsvarskurs för kvinnor har två år i rad fått utmärkelsen ”Sveriges populäraste kurs”. Boka en utmanande och upplysande heldag.

Företagstjänster

Med stor vana tar vi fram ändamålsenliga utbildningar till alla typer av branscher och yrkesområden.  Gör en offertförfrågan här.

Träning för unga

Självförsvarsskolan erbjuder trygghetshöjande träning för barn och ungdomar. En stärkande och rolig motionsform med många fördelar.

Seminarier

Ämnesspecifika seminarier med träning i autentiska miljöer, med teman som knivvåld, krogvåld eller våld inom kollektivtrafiken.

träningsläger

Minnesvärd och utmanande träningshelg med två övernattningar i skärgårdsmiljö. 48 intensiva timmar med fokus på realistiskt självförsvar.

Svensexa/Möhippa

Boka ett oförglömligt och uppskattat inslag till ditt event. Beprövade upplägg finns färdiga för möhippa, svensexa och kick-off.

Instruktörsutbildning

Utbilda dig till självförsvarsinstruktör och bli en del av Sveriges mest ansedda organisation. Ansök till vår gedigna instruktörsutbildning.

ORIGINALET SEDAN 2012. NÄR KVALITET RÄKNAS.