FÖRETAGSTJÄNSTER

För företag

Vi har stor erfarenhet av att skapa unika upplägg för varje enskild kund.

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Vi anlitas varje år av ett stort antal myndigheter, företag och föreningar för att arrangera olika former av kurser och utbildningar. Vi har ändamålsenliga lokaler i centrala Stockholm, men agerar precis lika ofta i kundens egna miljöer. Några geografiska begränsningar finns inte.

På Självförsvarsskolan har vi stor vana av att skräddarsy utbildningsinsatser för små som stora verksamheter. Vi anpassar innehåll och utformning helt utefter målgrupp, situation och behov. Fyll gärna i formuläret nedan för en kostnadsfri offert.

Offertförfrågan

Plats

GDPR:

Det går även utmärkt att mejla in din förfrågan. Sammanställ så mycket information som möjligt för snabbare återkoppling. Skicka sedan till info@sjalvforsvarsskolan.se 

OMDÖMEN FRÅN VÅRA KUNDER

"Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen"

★★★★★

Evelina

"Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd"

★★★★★

Sara Mansten

"Tack för en mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik. Omtanke och humor! Bra övningar!"

★★★★★

Gunilla Perméus

VI FÖRBÄTTRAR ERA FÖRUTSÄTTNINGAR ATT HANTERA HOTFULLA ELLER VÅLDSAMMA SITUATIONER.