FÖRETAGSTJÄNSTER

För företag

Vi har stora och ändamålsenliga lokaler mitt i centrala Stockholm.

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Vi anlitas varje år utav myndigheter, företag och föreningar för att arrangera olika former av kurser och utbildningar. Självförsvarsskolan har ändamålsenliga lokaler mitt i centrala Stockholm. Det är dock precis lika vanligt att vi på uppdrag agerar i kundens egna lokaler. Vi genomför även internationella utbildningsuppdrag.

På Självförsvarsskolan har vi stor vana av att skräddarsy kurser anpassade för specifika målgrupper, situationer eller hotbilder. För att kunna utforma en offert anpassad efter just era önskemål finns det vissa saker vi behöver svar på.

Bokningsförfrågan

Plats

GDPR:

7 + 15 =

Finns det punkter som ännu inte kan besvaras eller oklarheter över innerbörden? Skicka ett e-post till foretag@sjalvforsvarsskolan.nu med så mycket information ni kan så återkommer vi inom kort!

OMDÖMEN FRÅN VÅRA KUNDER

"Professionell, pedagogisk och erfaren personal som med trygg hand leder dig igenom verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen"

★★★★★

Evelina

"Mycket professionell handledning i teori och praktik. Jag är efter denna kurs betydligt mer förberedd"

★★★★★

Sara Mansten

"Tack för en mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik. Omtanke och humor! Bra övningar!"

★★★★★

Gunilla Perméus

Välkommen att kontakta oss om eventuella frågor.