Kundtjänst: 08-707 98 00 I info@sjalvforsvarsskolan.nu

Onlinebokning

Här kan du själv boka kurs eller träning.

personal-collage

[Här väljer du den aktivitet du vill boka]

Intensivkurs för kvinnor 2018

Knivseminarium 16/12

Gruppträning VT 2018

Lägerhelg för kvinnor 2018

Vill du istället boka någon av följande träningsformer. Fyll då i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt. Önskar du avboka en kurs eller utbildning. Kontakta bokning@sjalvforsvarsskolan.nu.

Våra kurser för privatpersoner presenteras även på kurser.se
Våra kurser för företag presenteras även på Utbildning.se

•  Personlig träning eller säkerhetsrådgivning.
  •  Seminarium belysande knivvåld
  •  Seminarium om våld i slutet utrymme (buss, t-bana)
  •  Seminarium belysande våld i krogmiljö
  •  Skräddarsydda kurser eller event

Om Självförsvarsskolan
Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Vi utbildar myndigheter, företag och privatpersoner inom nödvärn, konflikthantering, tredjepartsskydd och laga befogenhet. Skolan drivs som en förening och har ett 10-tal verksamma instruktörer. Personalen består av både män och kvinnor. Merparten arbetar i det civila som poliser, ordningsvakter, väktare eller med personskydd. Flera utav instruktörerna har även mångårig bakgrund inom Brottsofferjouren. Samtliga är utbildade och licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet och instruerar i kampformen Krav Maga.

På Självförsvarsskolan är du som elev eller kund alltid försäkrad. Detta gäller oavsett träningsform. Könsfördelningen bland skolans elever är påfallande jämn och utgörs av hälften kvinnor, hälften män.

VAD KRÄVER VI AV DIG?
Till Självförsvarsskolan är alla välkomna. Nästan alla. Vi ställer krav på laglydnad, drogfrihet och prestigelöshet. Tre för oss självklara kriterier. Uppfyller du dessa är du varmt välkommen ner till oss och in i vår gemenskap. Fyll i ansökan här nedan, så kommer någon av oss att kontakta dig inom kort. Längst ner på sidan kryssar du för det eller de verksamhetsområden du önskar mer information om.

*Förnamn

*Efternamn

*E-post

*Mobil

*Meddelande

*Hur hittade du Självförsvarsskolan?

Kryssa i de alternativ din förfrågan avser:
GruppträningPTKurs för kvinnorBrottsofferprogrammetBarnträningSeminarium i t-bana & bussSeminarium knivvåldVåld i krogmiljöFöretagskursEventInstruktörsutbildningSommarläger

Enter your Infotext or Widgets here...